fredag 7 maj 2010

Film : Eaten Alive (1977)

49466

Långt utanför stadens upplysta gator ligger The Starlight Hotel. Ett isolerat och fallfärdigt ruckel som inte har haft en enda gäst på många, långa år.
Hotellets ägare är en man som inte har mycket till övers för någon annan än sin ständigt hungrige krokodil. En natt irrar sig en ung kvinna dit genom den mörka skogen. Hon checkar in. men kommer hon någonsin checka ut?

Detta är en film av Tobe Hooper som bland annat har gjort orginalet till Motorsågsmassakern. Skådespelare i filmen är bland annat Robert “Freddie Kruger” Englund.

Onödig Fakta:

  • Löst baserad på historien om Joe Ball (även känd som The Bluebeard från South Texas och The Alligator man). Han ägde en bar med en alligatorhåla som skulle vara underhållningen. Flera mord på kvinnor sägs ha varit där men köttbitarna i alligatorhålet kunde inte fastställas som mänskliga. Joe gjorde självmord när dom skulle gripa honom.

Denna filmen är inte Tobes bästa film. Den är mest en konstig och seg film med tankarna på Psycho. Inte någon schizofren mördare utan bara en vanlig galen mördare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar