onsdag 2 februari 2011

Film : Ringmaster (1998)

220px-Ringmaster-PosterFilmen följer två stycken väldigt olika men ändå likadana bisarra socialt missanpassade grupper som vill visa sina relationer i den påhittade serien Jerry TV Show.

Filmen börjar med Connie och hennes promiskuösa dotter Angel som ger sexuella ärenden för deras gäster på motellet där hon jobbar samt så ligger hon med hennes mammas man bakom ryggen på henne. Hennes arga mamma stöter på hennes dotters fästman innan hon kommer på ett änu bättre sätt att ge sin hämnd – hon ska vara med på Jerry Show för att berätta för alla.

Samtidigt så är där en kvinna som heter Starlette som har ett knivigt problem, hennes två bästa vänner Vonda och Lesawnette. De ligger med hennes pojkvän Desmond. I en virvelvind med anklagelser, ursäkter och lögner går även de ut på Jerry Show.

 

Detta är en parodi på Jerry Springer Show och såklart så är Jerry Springer med. Det är även Jamie Pressly som mer är känd för sin roll Joy i “My Name Is Earl”.

Denna filmen är som ett avsnitt Jerry springer Show fast där man får följa med gästerna innan programmet fram tills programmet och även i programmet.

Gillar du programmet så bör du nog gilla denna filmen.. för övriga så är denna filmen inte bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar