fredag 11 februari 2011

Film\Tv-serie : Door Into Darkness (1973)

doorVar från början gjord som en tv-serie 1973 för Italien och den var väldigt kontroversiell vid den tiden för dennes våld. Av någon konstig anledning så innehåller bara denna dvd 2 avsnitt och det är dem som Argento har gjort. Totalt ska denna serie va i 4 avsnitt.

Avsnitt 2 : The Tram

Argento fjädrar en spännande väv av mystik och bad tittarna att fundera på frågan om hur en kvinna kan ha mördats på en spårvagn utan att någon har märkt det.

Avsnitt 3: Eyewitness

En ung kvinna kör hem en sen kväll och kör nästan över en död kvinna. När hon ser att kvinnan har blivit skjuten så skyndar hon sig till polisen och berättar. När hon visar polisen var hon hittade kvinnan så är hon inte kvar. Alla tror hon har blivit galen, inklusive polisen.

 

Då detta är en gammal Argento film/Serie så är denna inte dubbad men den har undertext som tur är. Jag är inte så jättebra på Italienska.

I The Tram så får man följa en detektiv som försöker lösa mordet i en  spårvagn. Lite som CSI fast långt före sin tid. Mordet hände på natten men varken föraren eller biljettmannen såg någonting och spårvagnen var halvfull den kvällen.

Avsnittet var lite underhållande men det var inte direkt bra.

 

The Eyewitness är även denna ett smått underhållande avsnitt men inte bra detta heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar