söndag 24 april 2011

Film: 8213 Gacy House (2010)

MV5BMTAzNDQ4MTIxMjJeQTJeQWpwZ15BbWU3MDQ5NTEyMDQ@._V1._SY317_CR6,0,214,317_En grupp paranormala detektiver går in i det övergivna huset där pedofilen och seriemördaren John Wayne Gacy en gång bott för att hitta bevis på paranormala aktiviteter. Efter att de har satt upp en del kameror i huset så går de rum genom rum med handhållna kameror, utför seanser och frågar om John kan komma fram. När mörkret faller på så ser det ut som att de inte är redo för skräcken inne i huset…

 

Onödig Fakta:

  • EVP:n (Eletronic Voice Phenomenon) trors säga “Kiss My Ass”. Det är samma tre ord John Wayne Gacy sa innan han avrättades.

 

Jag är faktiskt lite misstänksam åt denna filmen. De senaste Mockumentärerna som gjorts har varit riktigt usla men jag valde att försöka titta på den ändå eftersom den handlar lite om John Wayne Gacy.

Filmen börjar med en text om vem som mördades och vem som är misstänkt i detta “fallet”. Även som Blair Witch Project så hittar de filmerna inne i huset och dessa filmerna visar vad som hände.

Själva stilen på filmen är som en blandning mellan “Ghosthunters” och “Most Haunted Houses” som båda två dokumentärserierna visas på tv4+. “Most Haunted Houses” är en riktigt dålig serie som jag inte rekommenderar.

Denna film har ingen eftertext…

Den här mockumentären är inte speciellt bra.. jag rekommenderar filmen “Gacy” mer som handlar om John Wayne Gacys liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar