onsdag 20 april 2011

Tv-serie: The Weird Al Show (1997-1998)

MV5BMTIxNTc3MTYyN15BMl5BanBnXkFtZTcwNDQ5NzIzMQ@@._V1._SY317_CR8,0,214,317_Serien handlar om när Al bodde i en grotta i underjorden med hans husdjur hamstern Harvey. Varje avsnitt har en lös handling där konstiga saker händer.

Onödig Fakta:

  • Censuren i USA krävde för att Weird Al skulle kalla detta för barnprogram så var han tvungen att ha en moral i varje avsnitt.
  • Enligt Weird Al så var en av manusskrivarna en un Seth MacFarlane där han hade med sig lite från Family Guy då han ville ha med det som en liten animerad grej i serien. Hade Seth fått jobbet så hade denna serie varit för Family Guy som The Tracy Ullman Show var för The Simpsons.

 

Jag har alltid gillat Weird Al så denna serie var ett måste för mig och då hans nya skiva kommer snart så kände jag mig mer tvungen att se den.

Varje avsnitt varar varar i ungefär 20 minuter.

Det är en del gäster i serien bland annat Barenaked Ladies, John Tesh, Hanson, All4One, Dick Clark, Gilbert Gottfried och  Randy “Machoman” Savage.

Han parodiserar även i denna serie bland annat Prodigys Firestarter som han gjort om till Stupid Haircut. Bland eftertexterna så visas i de flesta avsnitten gamla Weird Al videos.

Vissa avsnitt har en tecknad serie som heter Fatman som handlar om en tjock superhjälte.

Denna serie är inte jätte rolig men dem har en del roliga scener.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar