lördag 30 april 2011

Film : Fink! (2005)

finkEfter att ha lyckats med deras jobb så är de två hitmen informerade om att de mördat fel kille. Med mycket på spel så måste de rätta till misstaget innan de blir tagna och hindra att fler oskyldiga blir döda….

Samtidigt så har en hacker och hans kompis Bradley gjort ett svindleri på en bank. Bradley blir skyldig den stora gangstern pengar och har nu de två hitmännen efter sig.

Tre slackers råkar av misstag blandas ihop med riktiga hitmän så de får pengar av stadens stora gangster för att göra en stöt men de riktiga hitmännen är efter dom…

 

 

Detta är en film från Australien som sägs påminna lite om Snatch och Lock Stock..

Filmen kom ut 2005 men det tog mer än fem år för den att hitta hit till Sverige.. Men det brukas vara så att de bra filmerna tar lite längre tid för att komma hit. De dåliga filmerna brukar komma hit rätt snabbt.

Sam Worthington är med i både denna och Avatar. Efter som Avatar blev “Lyckad” enligt vissa så tror jag det är därför denna filmen kom till Sverige överhuvudtaget.

Stilen på filmen är rätt lik Richies filmer men inte lika bra. Den här filmen hade en del roliga scener men filmen är lite smårörig ungefär om Lock Stock..

Filmens slut var helt ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar