fredag 16 december 2011

Film: Bad Teacher (2011)

MV5BMTQ5NDI4MDM0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDYwODU2NA@@._V1._SY317_Den svärande och hänsynslösa Elizabeth är direkt olämplig för sitt jobb som lärare. Hon smygdricker under lektionerna, röker på och vill ingenting hellre än att gifta sig rik så hon kan sluta det jobb hon hatar. När hon blir dumpad av sin fästman börjar hon samla in pengar för att kunna förstora brösten och ställer in siktet på en ung och rik lärarvikarie. Hon får dock konkurrens av sin överenergiska kollega Amy samtidigt som hon måste hantera den sarkastiska gymnastiklärarens närmanden.

 

Onödig Fakta:

  • Bradley Cooper var påtänkt för en roll
  • Cameron Diaz använder nästan bara ett skomärke i filmen “Christian Louboutin”. Det var för att skomärket köpte in en plats i filmen genom att göra reklam för skorna i filmen.
  • Tidigt i filmen när Elizabeth (Cameron Diaz) tittar i en tidning för att kolla vilka bröst hon vill ha så ser man bilder från 2010 Golden Globes, 2010 Vanity Fair och 2010 pre-Oscar dinner. På riktigt var hon på alla de galorna.

 

Elizabeth är inte en bra lärare och är väldigt hänsynslös. Hon slutar jobba som lärare när hon gift sig med en rik man.  När hon blir dumpad av sin man så måste hon börja jobba som lärare igen. Vilket hon inte gillar. Hon bestämmer sig för att spara ihop pengar så hon kan förstora brösten så hon kan hitta en ny rik man.

Första dagen hon börjar jobba igen så börjar gympaläraren ragga på henne och en ny lärarvikare börjar som Elizabeth börjar tråna efter eftersom han är rik. Men när Elizabeth ser att hennes kollega Amy också vill ha honom.  Så bestämmer hon sig för att ändra sin plan så hon blir den duktigaste läraren i skolan.

 

 

Jag hade inga stora förhoppningar för denna filmen då jag bara har hört dåligt om den. Visst filmen var inte jättebra men den hade sina roliga stunder. Tyvärr så kom de efter halva filmen.  Slutet var förutspått redan efter 10 minuter in i filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar