torsdag 1 december 2011

Film: Night of the Blood Beast (1958)

MV5BMTQ1MTU4NzkxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNDM4MjEzMQ@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_Astronauten John Corcoran återvänder till Jorden och dör vid nerslaget. Han forslas till en forskningsstation som blir avskuren från omvärlden. Cocoran verkar inte helt död och man finner utomjordiska embryon i hans kropp. Han har inte återvänt ensam till Jorden.

 

Onödig Fakta:

  • Filmen släpptes som en dubbelutgåva med Cormans film “She Gods of Shark Reef” som blev släppt efter ett och ett halvt år.
  • Monsterkostymen som används i filmen användes igen i filmen “Teenage Cave Man”. Ross Sturlin var monstret i båda filmerna.

 

En ensam astronaut vid namn John är på väg hem från rymden och vägen ner till jorden går för fort och han kraschar.

När en forskare tittar till hans kropp så har den fortfarande normal temperatur och forskaren kommer fram att han dog innan kraschen.

När forskarna undersöker mer så verkar det som John lever och att det finns en del embryon i hans kropp.

Samtidigt så smyger något stort runt på forskningscentret. Det stora monstret har ett stort magnetiskt kraftfält och det visar sig att den kom från rymden och följde med John i hans rymdraket ner till jorden.

 

Filmen börjar intressant men blir lite för mycket efter ett tag. Det blir värre och värre ju längre filmen går. Att filmen slutar dåligt gör det inte bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar