fredag 16 december 2011

Film : A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)

MV5BMzA1NTQzMjAyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDcyMjY2Ng@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_Sex år efter deras äventyr på Guantanamo Bay så råkar Harold Lee och Kumar Patel orsaka bråk på semestern när de av misstag bränner ner Harolds svärfars prisbelönta julgran...

 

Onödig Fakta:

  • En av lögnerna som Adrian berättar i filmen är att Kal Penn jobbar i Vita Huset vilket Kal Penn som spelar Kumar gör på riktigt. Han tog ledigt för att spela in filmen.
  • Todd kallar Harold för Sulu i filmen. John Cho som spelar Harold har även spelat “Sulu” i Star Trek filmen som kom 2009
  • Neil Patrick Harris man är med i filmen och spelar en karaktär med samma namn.
  • Över 400 special effekter användes i filmen. Mestadels 3D och CG.
  • Det var Todd Strauss-Shulson som föreslog att Danny Trejo skulle vara med efter att han satt på en jultröja på honom i Photoshop.
  • Del tre i Harold & Kumar trilogin.

 

Det har gått flera år sen förra filmen. Harold har fått ett bättre jobb på Wallstreet och ska fira jul med sin fru och hennes släkt. Harolds svärfar som tycker julen ska firas riktigt enligt deras familjetradition och tar med sig en familjegran. Harold tar på sig ansvaret att klä granen medans hans fru och deras släkt går på en nattmässa.

Kumar lever likadant som han gjort tidigare och har ingen kontakt med Harold. Hans förra flickvän berättar att hon är gravid och han är pappan.

En dag så kommer det ett paket till Harold hem till Kumar så han bestämmer sig för att lämna paketet till Harold. I paketet finns en stor Joint och Kumar tänder den såklart. Av misstag råkar granen brinna upp vilket gör att de måste fixa en ny gran innan Harolds frus familj kommer tillbaka.

 

Filmen är inte riktigt lika rolig som de förra men inte så långt ifrån. Det som förstör filmen är de väldigt överdrivna 3D effekterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar