torsdag 15 december 2011

Film: Night Train to Terror (1985)

MV5BMTE5OTg4NDY3M15BMl5BanBnXkFtZTcwOTIwODAwMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_Gud och Satan sitter på ett tåg och diskuterar tre människors öden. Dessa öden berättas som episoder i filmen.

 

Onödig Fakta:

  • Episoden “Harry” var tagen från en film som aldrig blev klar och aldrig släpptes.
  • I eftertexterna så står det att Satan spelas av “Lu Cifer” och Gud spelas av sig själv

Filmen börjar med ett rockband som spelar på ett tåg och där följer man konduktören in till kupén där satan och gud sitter och diskuterar olika fall där de försöker bestämma sig om vem som kommer till himlen och vem som kommer till helvetet.

Första historien handlar om Harry som älskar snabba bilar och kvinnor. På kvällen samma dag som han gifte sig så krockar han och hans nyblivna fru. Frun dör och Harry vaknar upp på ett mentalsjukhus där de hypnotiserar mannen så att han går ut på staden för att droga kvinnor så de hamnar upp på mentalsjukhuset. Där de ska plågas.

Denna var inte så speciell där man får se Harry lägga droger i kvinnornas drinkar och även i vinet i en kyrka. Sen klipper de till när de vaknar upp på mentalsjukhuset. Slutet var rätt bra.

 

Andra historien handlar om Greta som är musiker som blir lurad av en man som lovat göra honom känd. Han lurar in henne att spela in porrfilmer.

Glenn som ser en av hennes filmer och blir kär i henne och försöker få henne. När mannen ser Glenn och Greta tillsammans så blir han svartsjuk och kräver hämnd. Han bjuder han in dem i en klubb som kallas dödens klubb.

Denna historien är sämst där de har en väldigt ful gjord fluga där trådarna syns rejält.

 

Den sista historien handlar om en man som jobbar för djävulen. Två äldre män som letat efter honom länge ser han när de är i U.S.A och vill förgöra honom.

Denna historia var heller inte bra.

 

Rockbandet i början spelar samma låt även mellan alla episoderna. Hela filmen slutar väldigt dåligt. Detta är ingen film jag rekommenderar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar