onsdag 13 februari 2013

Film :Friday the 13th Part VII: The New Blood (1988)

Friday.The_.13th.Part_.7Vid Crystal Lake har allt varit lugnt och fridfullt sen Tommy Jarvis kedjade fast Jason vid sjöns botten. Nu några år senare, anländer en flicka vid namn Tina, hennes mamma och en psykiatiker till Crystal Lake för att reda ut saker och ting. När Tina var liten så gjorde hon att bryggan hennes pappa stod på rasade och pappan drunknade. Tina har nämligen övernaturliga krafter och kan få saker att röra sig genom att tänka på dem. Doktorn vet att det kan vara farligt om man inte kan kontrollera det, men han är bara ute efter att exploatera henne och i ett av hennes raseriutbrott går hon ut till bryggan och försöker få upp sin pappa, men en annan galning med hockeymask dyker upp istället. Jason är tillbaka, och Tina får nu kämpa mot Jason med sina övernaturliga förmågor.

 

Onödig Fakta:

  • Filmen var först tänkt att bli en film mellan Jason och Krueger men eftersom att de var på olika bolag så kunde de inte komma överens så det skrev om manuset.
  • Flera scener filmades men klipptes bort för att inte få en “X-rating”
  • Kane Hodder som spelar Jason gjorde sina egna stunts själv
  • Kane Hodder hade problem med scenen där han skulle döda camparna i sovsäcken då dockorna var tyngre än vad han trodde de skulle vara.
  • Filmens arbetstitel var “Birthday Bash”
  • Kerry Noonan som spelade Paula i del 6 provspelade rollen som Tina när hon trodde titeln var “Birthday Bash”. När hon förstod att det skulle vara en Fredagen den 13:e film så berättade hon för dem att hon redan varit med i en del.
  • Marta Kober som spelade Sandra i del 2 (castingen visste inte om det) fick en roll i filmen men när hon berättade det för regissören så byttes hon ut.
  • William Butler som spelar Michael i filmen var den enda riktiga tonåringen i filmen.

 

En väldigt överdriven del. Jag gillar inte filmer när de blir allt för övernaturliga.

Inget stort namn i denna. Kändaste personen i denna film är han som spelade Hulkn i tvserien från 80-talet.
Inte han som spelade "Hulken" utan han som spelade Hulken när han var normal.

Den sämsta i serien

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar