lördag 23 februari 2013

Tv-Serie: Kontoret (2012-)

01 kontoretFår en chef verkligen inte sparka vem han vill? Vad är det minsta man kan lägga för en gemensam födelsedagspresent? Och hur mycket roligare har egentligen äta-ute-gänget än matlådegänget? Ove Sundberg är kontorschef för Svensk Kontorshygien. Han ser sig själv som en pappa åt alla men blir kanske lite för privat i sin välvilja.

 

Onödig Fakta:

  • En svensk remake av Gervais och Merchants “the Office”
  • Är även en spinn-off från serien Solsidan

Jag var väldigt intresserad över denna serien när den kom ut men var samtidigt lite skeptisk mot den då den var en spinn-off från Solsidan som jag inte tyckte var något vidare rolig.

Testade först ett par avsnitt när den sändes och tyckte inte den var så rolig. Fast den hade en del roliga scener.

Såg ett avsnitt i andra säsongen och började gilla serien lite smått. Och det är inte tack vare Dorsin, Björn Gustafsson eller Sulocki utan en lite mer okänd skådespelare som i denna serien spelar Örjan.

Bråken mellan Viking och Erik är lite roligt emellanåt men lite väl barnsliga ibland.

Flera andra skådespelare/komiker har haft gästroller i serien som Christopher Appelqvist och Claes Eriksson (Galenskaparna).

Säsong ett av serien var inte så speciell rolig men säsong två börjar lite roligare. Det tråkiga i säsong två är att Erik inte är med längre så Viking har egentligen ingen att bråka med längre. Terese får hans jobb och Örjan tar hennes jobb tills en ny receptionist tar över.

Örjan är min favorit i denna annars mindre roliga serie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar