lördag 22 januari 2011

Film : Knight And Day (2010)

knight_and_day_03-535x792När June hamnar bredvid en mystisk, charmerande man på en flygresa tror hon att hon mött mannen i sitt liv. Men det blir ett bryskt uppvaknande då han visar sig vara en spion på flykt. Detta blir början till en härva av skiftande lojaliteter och flykt undan lönnmördare och samtidigt som June måste ducka för vinande kulor måste hon avgöra om hennes drömman är en förrädare eller den enda hon faktiskt kan lita på.

 

Onödig Fakta:

  • Tom Cruise hoppade av “The Tourist” (2010) för att göra denna. Anledningen var att “The Tourist” blev för mycket omskriven i manuset.
  • Tom Cruise ville göra en ny spionfilm men tyckte att “Salt” (2010) och “The Tourist” (2010) blev för lik “Mission Impossible” (1996).
  • Chris Tucker, Adam Sandler och Gerard Butler var påtänkta som huvudroll innan Tom Cruise tog den.
  • Cruise och Cameron Diaz gjorde en hel del stunts själv. Både är bra bilförare och har erfarenhet att göra skarpa svängar och 180 gradiga svängar.
  • Celia Weston som spelar Cruises mamma är bara 10 år äldre än honom.

Jag var bara tvungen att se denna filmen fast jag inte är något stort fan av Cruise. Filmen har fått en hel del dålig kritik men kritikerna från idag brukar ha rätt dålig smak.

Filmen är rätt rörig  eftersom man följer mes Diaz karaktär som blir drogad hela tiden så hälften av filmen så sover hon.

Detta är en helt ok film fast lite överdriven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar