söndag 9 januari 2011

Film : Naken (2000)

28769Tänk dig själv att vakna upp bakfull en morgon i en hiss utan minne, pengar och kläder. Denna småjobbiga situation råkar Anders ut för - på morgonen till sin egen bröllopsdag!

Och allt beror på hans "bästa" vänner kvällen innan gjorde allt för att han skulle få en oförglömlig svensexa. De lyckades.

Anders problem nu är att hinna fram i tid till kyrkan. Men även om det är en varm sommardag så är det lättare sagt än gjort att vara naken i Stockholm utan en enda människa som vill hjälpa till. Och det jobbigaste av allt är att nästan hinna ända fram till altaret för att i nästa sekund vakna upp igen i samma hiss i samma pinsamma situation. Igen och igen och igen...

 

Denna film var det längesen jag såg. Filmen känns som en svensk version av “Groundhog Day” (Måndag Hela Veckan) fast med sämre humor.

 

Den här filmen har en hel del kända roller bland annat : Anna Järphammar, Viktoria Silvstedt, Lina Perned, Felix Herngren, Tuva Novotny, Sissela Kyle, Erik Blix, Peter Siepen, Micke Duboise och en hel del svenska såpopera skådisar.

Denna filmen är riktigt usel. Visst har man extremt dålig humor så kanske man gillar den men jag gillade inte den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar