lördag 9 mars 2013

Film: 300 Killers (2010)

300 killers2010I en snart framtid så har narkotikamissbruk och kriminalitet ökat med mera än 500%. När en polis som jobbar med ett hemligt uppdrag plötsligt försvinner så bestämmer sig hans flickvän och chef för att ta tag i problemet på ett mera kontroversiellt sätt, dom ger sig ut på en blodig jakt i en anarkistisk stad där inget fungerar.

 

En lågbudget-thriller från USA. Det är inte ofta man ser något sånt. Lågbudgetfilmerna brukar oftast vara mer inom komediscenen men inte här.

Filmen utspelar sig i en snar framtid där knarkare och langare finns överallt. En polis som jobbar med ett hemligt uppdrag blir kidnappad så tar hans flickvän och hans chef upp jakten om var han tagit vägen.

 

Inga kända skådespelare i filmen och budgeten för filmen var 10,000 dollar. Det märks på de dåliga effekterna och kamerabilderna.Skådespelarna och dialogerna är inte jättebra de heller.

Alla langarna i filmen bär läderkläder med masker. I övrigt en av de bättre nyare lågbudgetfilmerna där de inte överdriver så mycket som de brukar göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar