måndag 25 mars 2013

Film: A Ressurection (2013)

A ressurection 2012En jordnära skolpsykolog försöker hjälpa en psykiskt sjuk elev som faktiskt tror att hans bror kommer tillbaka för att hämnas på de elever som dödade honom.

 

Misha Barton och Michael Clarke Duncan är med i denna skräckfilm från i år som jag inte hört talas om.

Detta är inte Duncans sista film utan ännu en kommer senare i år. Duncan dog i September 2012. Jag tycker han är en bra skådespelare och han har varit med i flera bra filmer.

 

Denna filmen handlar om Eli som har psykiska problem. Hans bror blev mördad av några elever på han skola och nu tror han att hans bror kommer tillbaka för att mörda dem. Eli varnar de skyldiga att han kommer men de tror inte på honom och det slutar med att Eli hamnar hos skolpsykologen Jessie efter att bilder som Eli ritat ses av en lärare.

De skyldiga ungdomarna hamnar på kvarsittning efter bråket med Eli och de hålls kvar när polisen, som är pojkvän till Jessie, ser att Elis bror Devons grav är uppgrävd och han inte är där.

Jessie, polisen och rektorn på skolan försöker lösa det som händer när ett lik dyker upp...

 

Duncan spelar bra som vanligt, dock är det flera som inte gör det, som t.ex han som spelar polisen som framstår som riktigt korkad.

Filmens första halvtimme har en bra story sen drar de in en häxa som gjort att den döda Devon återuppstår för hämnd.  Börjar bra men blir sämre ju längre man tittar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar