söndag 19 februari 2012

Film: 3 Ninjas Knuckle Up (1995)

3 Ninjas Knuckle UpDe tre ninjorna ska ut på en skön semester med sin morfar. Men när de träffar en indianstam vars land håller på att förorenas av en elak borgmästare måste de återigen ta fram sina bästa ninjaförmågor.

 

Onödig Fakta:

  • Fick namnet “3 Ninjas på krigsstigen” i Sverige
  • Enda filmen i serien som fick en PG-13 stämpel

 

Bröderna är tillbaka i den tredje delen i serien om de 3 ninja barnen. Som spelades in före tvåan och det märks då samma skådespelare från 1:an.

Denna gång när de är på väg till morfars stuga så ser de att ett gäng indianer som protesterar mot en man som försöker förstöra deras land.

När en av indianerna blir kidnappad av ett hemsk cowboygäng och när hans dotter får se de tre ninjorna så ber hon dem om hjälp. De går med på att hjälpa henne och det visar sig vara borgmästaren som är bakom kidnappningen. Nu måste de återigen använda sina krafter för att rädda indianer och slåss mot byggarbetare, cowboys och mc-gäng.

 

Den här filmen är ungefär som ettan fast istället för ensam hemma så är det mer en Ninja Turtles kopia fast de är barn. Och filmen har lite för mycket barnkomik och slagsmålscenerna känns som de tittat för mycket på Jackie Chans filmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar