torsdag 16 februari 2012

Film: A Dirty Shame (2004)

A Dirty ShameLusten är i luften på Harford Road, och Sylvia gillar det inte. När den sexiga lastbilsföraren Ray-Ray kommer förändras saker och ting.

 

Onödig Fakta:

  • För att spela en strippa med förstorade bröst så var Selma Blair tvungen att ha proteser.
  • När de frågade MPAA om vad de behövde klippa bort för att få ett R så svarade de att de var tvungen att ta bort allt som MPAA klagade över. Då skulle filmen bara vara 10 minuter lång.
  • Paul Giamatti var först tänkt att spela Vaughn men han hoppade av för att spela i “Sideways”.
  • Scenen där Sylvia byter kläder i baksätet på taxin är baserad på en verklig händelse som hände John Waters. Han var tvungen att byta om när han åkte från flygplatsen till en bok-signering.
  • Boken som David Hasselhoff läser i filmen, “Suicide in the Entertainment Industry” är en riktig bok som John Waters fått som present.
  • När Suzanne Shepherd först läste manuset på ett tåg till Baltimore. Efter att ha läst ett tag så blev hon arg och ville inte vara med i filmen. Hon ändrade sig först efter att hon träffat Waters.
  • Enligt Waters så när han frågade MPAA vad som behövdes tas bort för att få ett R och de svarade att “efter ett tag  så slutade vi att skriva ner”.
  • R versionen av filmen är mycket klippt och alla nakenscener är borttagna.

 

John Waters skruvade komedi från 2004 med Tracey Ullman, Johnny Knoxville, Selma Blair och Chris Isaak.

Filmen handlar om Sylvia en pryd kvinna som efter en smäll mot huvudet blivit beroende av sex.

Hon räddas av sex-helaren Ray Ray och efter den dagen är ingenting sig likt. Ray Ray visar sig vara en ledare för en grupp där flera har skadat huvudet och är sex-beroende hela gänget.

Och flera av de pryda kvinnorna och männen vill stoppa innan hela området fylls av sex-tokiga galningar.

 

Precis som vanligt med Waters filmer så är det väldigt extrema. Och denna är inget undantag.

Den här filmen är riktigt sjuk och jag skrattade en hel del i den. Och soundtracket är riktigt bra med väldigt udda låtar. Så udda att jag gillar det och funderar på att inskaffa det.

Riktigt sjuk film som pryda människor ska undvika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar