söndag 12 februari 2012

Film: Just Friends (2005)

Just Friends"Vän-zonen" är datinglivets absoluta skamvrå - och den är nästan omöjlig att ta sig ur! När väl en tjej har bestämt sig för att ni "bara ska vara vänner" reduceras du till ett fullständigt asexuellt föremål - som en lillebror eller en bordslampa! Får vi presentera Chris Bander. Highschool på nittiotalet var en pina: han var blyg, överviktig och hemligt förälskad i Jamie, hans enda kompis och tillika en av skolans mest populära hejarklacksledare. Men när han äntligen hade lyckats samla mod nog att göra en framstöt, ville hon bara att de skulle vara vänner! I dag är Chris en asläcker skivproducent i LA och kan välja bland en uppsjö av vackra och villiga tjejer. Och när han plötsligt blir strandsatt i sin gamla hemstad ser han chansen att förföra Jamie en gång för alla.

 

Onödig Fakta:

  • Det tog 4 timmar för att Ryan Reynolds skulle få på sin fet-mask. När Ryan en gång steg ut med dräkten så kom ett av hans fans fram till honom och frågade om “Ryan Reynolds var där inne” han svarade ja och låtsades att han inte var sig själv.
  • Hockeyflickan som vill slå “Chris” spelades av en pojke
  • För att karaktären skulle spela aggressiv och hysterisk så drack skådespelaren Anna Faris Red Bulls innan inspelning.

 

Amy Smart, Ryan Reynolds, Anna Faris och Chris Klein är de vanliga skådespelarna som var med i de flesta romantiska komedierna på början av 2000-talet.

Tyvärr är den som de flesta romantiska komedierna som kom samtidigt. Men det som drog ner denna riktigt mycket jämfört med de andra filmerna som om ut samtidigt är att Anna Faris är med i denna. Jag gillar inte hennes karaktärer som hon spelar över i nästan alla filmer jag sett henne i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar