lördag 18 februari 2012

Film: Autostop Rosso Sangue

Autostop Rosso SangueEtt gift par med problem tar efter en bilresa upp en liftare som visar sig vara en förrymd man. Mannen tar dem som gisslan…

 

Onödig Fakta:

  • I en intervju med David Hess så berättade han att Franco Nero bröt näsan i en slagsmålscen
  • Filmen utspelar sig i norra Kalifornien men budgeten gjorde så de inte kunde lämna Italien. Så de hittade ett ställe som var väldigt likt U.S.A och de gjorde platsen mer amerikansk med engelska skyltar vilket förvirrade Amerikanska turister när de körde förbi inspelningsplatsen.
  • Franco Nero föreslog att David Hess skulle spela Adam efter att han nyligen gjort en film med honom och då sa David att han ville spela in en film i Italien.
  • Franco Nero hade brutit handen i förra filmen så på grund av skadan fick de skriva om lite i manuset att Walter skulle skada sig tidigt i filmen och att Eve skulle köra bilen istället.
  • Det finns ett alternativt slut

 

Walter och Eve är ett gift par som har problem med förhållandet. När de är ute och kör så tar de upp en liftare som visar sig vara en man på rymmen från lagen och han tar dem som gisslan.

När paret ser att han har en väska fylld med pengar så bestämmer de sig för att lura honom för att ta hans pengar.

 

Jag är väldigt dålig på italienska och jag ser just den versionen där de pratar Italienska. Så jag har svårt med att följa med i handlingen.

Men filmen har ett sådana annorlunda twister så man kan inget annat än att gilla den.

Hade jag sett den med antingen engelsk text eller tal så hade den fått högre betyg men nu får det bli en…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar