lördag 11 februari 2012

Tv-Special: MTV´s A Year in Rock 94 (1994)

Detta är ett specialprogram som gick på MTV slutet av 94.

Programledare var Tabitha Soren och Kurt Loder som var populära VJs/ nyhetsankare på MTV i U.S.A på 90-talet.

 

De tar upp konstiga nyheter som en kvinna som bytte namn till Michael Jackson,

Men även nyheter som jag inte hade någon aning om som Snoop grips för mord. Tupac spottar på journalister och hans rättegångsturné. Och blev skjuten under ett rån där han råkade vara i närheten, Left-Eye från TLC anhölls för pyromani, Panteras Phil Anselmo anhölls för att slagit en vakt, Coolio debuterar med sin antigangster rap och Jackson 5s flopp turné.

Nyheter som alla känner igen som Michael Jacksons giftermål med Lisa-Marie Presley, Jacksons pedofilanklagelser,mannen som blev av med sin penis av en arg fru, Ace of Base blev populära i U.S.A, Tonya Harding och “olyckan” med hennes rival, Woodstock ´94 var största konserten med NiN, Green Day, Primus och Metallica, Cobains död, rappare kritiseras för deras texter, O.J Simpson fallet och Sex Pistols återförening.

 

 

Dog gjorde John Candy, Cesar Romero, Richard Nixon, Harry Nilsson,

 

Konstiga intervjuer med Courtney Love (var hon Cindy i the Bradys), Morrissey (om hans fans), Tupac (kändisskapet), Quentin och John Travolta (om deras första möte), Henry Rollins (om att vara den hårda killen), Flava Flav (snackar med folk), Jim Carrey (fjantar sig)

 

 

Det var en massa intressanta saker i denna special men det dåliga var att namnet de valde på den stämmer inte med innehållet. Det var väldigt lite rock och mycket rap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar