lördag 18 februari 2012

Film: Alien VS Zombies – the Dark Lurking (2010)

Alien VS ZombiesDetta är en Australiensk skräckfilm som handlar om en rymdstation där konstiga muterade varelser har börjat dyka upp efter ett par forskare experimenterat.

Ett par legosoldater är forskarnas enda hopp men eftersom hela stationen är låst då alarmet gått igång så är deras enda sätt att överleva att komma till skyddsrummet på 9 våningen. Men för att kunna komma dit upp behöver de vapen och de är en våning ner.

 

 

 

Filmen börjar direkt med action, något som man inte är van vid. Jag som inte är så förtjust i filmer som utspelar sig i rymden känner ändå att jag inte kan sluta kolla på filmen då den håller spänningen vid liv.

Men efter ett tag så blir filmen som de flesta rymdfilmer jag sett där monster springer runt på ett rymdskepp och folket där måste ta sig levande därifrån. Men det som förstör filmen mest är när chefen över rymdstationen berättar den överdrivna historien om monstrens uppkomst och resten av filmen.

 

Andra dåliga saker med filmen är att man får inte veta på hur legosoldaterna lyckades ta sig till rymdstationen och utomjordingen på postern har egentligen inget med filmen att göra då dessa monster ser annorlunda ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar