lördag 26 november 2011

Film: Avenging Angel (1985)

MV5BMjE5MDQxMzc5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwODA5MzEyMQ@@._V1._SY317_Molly har slutat att gå på gatan som prostituerad. Nu har hon börjat i universitetet, för att plugga till advokat. Men hon får reda på att polisen och vännen Andrews har mördats. Så hon och Kit Carson gör allt för att ta reda på vem som är skyldig.

 

Onödig Fakta:

  • Filmen fick namnet “Angel 2 – Hämnden” i Sverige
  • Personen som spelar pojken “Little Buck” är en tjej vid namn Jessica O´Neil
  • Del två i serien om Angel

 

Det har gått 4 år sen sist. Molly som nu har börjat på universitetet och pluggar till advokat när hon får höra att polisen Andrews som hjälpte henne när hon var yngre har blivit mördad så bestämmer sig hon att åka tillbaka och lösa det. Yoyo och Stella hjälper till men Kit som sitter inne på mentalsjukhus är den som kan staden bäst. För att få mer information om vem mördaren är så börjar Molly kalla sig Angel igen och börjar gå på gatan igen

Bronski Beat´s låt Tell Me Why spelas under mordet på Andrews. Hela låten.

Annars känns filmen väldigt 80-tal med kläderna och musiken. Fast i skillnad på förra filmen så har de gjort denna mer som en actionfilm och precis som originalet så försöker de ge den lite komedi men komedidelen känns just som en 80-tals komedi. Och då inte den roliga sorten.

Filmen börjar underhållande men tappar en hel del efter ett tag och när väl filmen börjar igång på riktigt så blir det bättre men inte tillräckligt. Filmen känns lite som ett plagiat av A-Team fast utan de riktiga fiffiga delarna.

Denna delen är mycket bättre än originalet men ingen bra film för det. Det beror mycket på en del karaktärer som bland annat Glitter och dialogerna i filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar