torsdag 10 november 2011

Film: Wherewolves on Wheels (1971)

MV5BMTIzMDE4MzY4MF5BMl5BanBnXkFtZTcwODY4NjMzMQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_Ett motorcykelgäng besöker ett kloster där de stöter på svartskrudade munkar som är knutna tillsammans för att dyrka Satan. När munkarna försöker övertala en av de kvinnliga medlemmarna i motorcykelgänget, Helen, att bli offrad åt Satan slår hårdingarna i motorcykelgänget sönder klostret och beger sig av. Munkarna skrattar sist, eftersom Helen, som ett resultat av de sataniska riterna har blivit besatt och på natten förvandlas till en varulv. "Om du är hårig hör du hemma på en motorcykel"

 

Onödig Fakta:

  • Fick namnet “Terror på Hjul” i Sverige

 

MC-gänget Devils Advocates stannar vid ett kloster som tagits över av satanister. Satanisterna bjuder på bröd och vin och vill ha en brud i gänget ska bli offrad till Satan vilket får gänget arga så de slår ner satanisterna och beger sig av.

På nätterna blir MC-gänget varulvar.

 

Själva storyn har inte den vanliga varulvsreglen som är att man blir endast varulv om en varg biter en. Utan satanisterna lyckas med att göra dem till det genom Satans hjälp genom vin och bröd.

Annars är filmen som de vanliga bikerfilmerna fast här blir de varulvar. Så filmen är inget jag gillar utan den är mer till för dem som verkligen gillar bikerfilmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar