lördag 19 november 2011

Film: Children of the Corn V - Fields of Terror (1998)

MV5BMTI2NTQ4OTMyN15BMl5BanBnXkFtZTcwODQ5ODEyMQ@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_På något sätt får en liten pojke i sig Majs-demonen och startar på nytt upp en sekt. Ett antal ungdomar på genomfärd får motorstopp ute på landsbygden, alldeles intill sektens mark. De beger sig in till den lilla byn, där de mottas med måttlig förtjusning. Ungdomarna måste övernatta i byn och hittar ett övergivet hus där det bland annat finns kall öl och bekväma sängar. Men plötsligt så inser en av tjejerna att hon har mer gemensamt med sekten än hon kunde tro...

 

Onödig Fakta:

  • Eva Mendes debutfilm

 

Majsstoryn är tillbaka och ungefär som originalet så är huvudidén den samma fast istället för bara ett par så är här ett helt gäng ungdomar som kör vilse och hamnar i den lite för lugna staden där barnen verkar mystiska.

Filmen börjar väldigt överdriven när pojken blir besatt av demonen sen känns filmen lite mer normal.. för att vara en skräckfilm.

Men tyvärr fortsätter filmen efter ett tag med att ha mer överdrivna superkrafter. Fast denna gången utan attackerande majsfält.

Detta är en av de bättre filmerna i serien. Det konstiga är att det ska ta till den femte filmen innan de verkligen börjar bli bra.

En stor överraskning är att Kane Hodder, mer känd för att spela Jason Voorheese i “Fredagen den 13:e”, spelar bartender. Även att David Carradine är med var en stor överraskning. För att se honom i en skräckfilm eller en film överhuvudtaget som släppts direkt till video brukar inte vara så vanligt.

För att vara Eva Mendes debutfilm så märks det att hon agerat tidigare och att hon fått bra erbjudande efter detta för hon agerar bra i filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar