måndag 14 mars 2011

Film : Bikini Girls On Ice (2009)

MV5BMTQ5MjE3ODgzOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzQ1Nzg0NA@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_När en busslast med bikinibrudar fastnar på landsbygden bestämmer de sig för att starta en biltvätt vid en övergiven bensinmack. Dessvärre drar deras sexiga lödderlekar till sig fel sorts uppmärksamhet: mekanikern Moe är ingen vanlig snuskhummer - han är en spritt språngande galen seriemördare som plockar isär brudar snabbare än han bygger ihop bilar!

 

Den första tanke som slog mig när jag fick reda på om den här filmen var att detta var en ny Slasherfilm med en liten känsla av Motorsågsmassakern/ Fredagen den 13:e.

Filmen är inte bra och det förväntade jag mig inte heller. Filmen är lite för lik Wrong Turn. Fotbollsbrudar som får fel på bussen på precis samma ställe som de flesta bilarna får fel på bilarna. En av hjältinnornas kompis dog på stället några timmar innan hon kom dit..

De flesta skräckfilmerna som görs nu blir bara sämre och sämre.

Denna filmen är lika kass som det är fel på infon på dvdn: Det vill säga en hel del. För det första så är det inga bikinibrudar utan fotbollstjejer som ska ha en biltvätt någon helt annanstans men när bussen går i sönder så påbörjar de den där de är medans bussen lagas. Moe visar aldrig sig för brudarna förrän han dödar dem och det är bussföraren som lagar bussen.

Så njäe… detta är ingen film som rekommenderas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar