tisdag 15 mars 2011

Film: I Know Who Killed Me (2007)

MV5BNTE5OTc5NTU1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzQxMjU1MQ@@._V1._SY317_19-åriga Aubrey Fleming är älskad av alla och sina föräldrars stolthet. När hon kidnappas av vad man misstänker en seriemördare som härjar i stan slås många liv i spillror. Ingen tror att man kommer få återse Aubrey i livet. Genom ett mirakel hittas Aubreys svårt sargade kropp intill en motorväg, men vid liv. Men när hon slutligen vaknar upp på sjukhuset känner hon inte igen någon och hon insisterar på att hon inte är Aubrey, utan Dakota - en drogberoende strippa från en grannstad. Polisen är övertygad om att Aubrey förtränger det traumatiska som hänt henne, men snart inträffar en rad mystiska händelser som pekar på att sanningen kan vara bortom allas vildaste fantasier

Onödig Fakta:

  • Lohan blev arresterad i slutet av Juli 2007 så hon kunde inte promota filmen.
  • Denna filmen har rekordet på “Razzie Awards” med åtta priser. Rekordet var innan det 7 stycken och de två filmerna var “Showgirls” (1995) och “Battlefield Earth” (2000). “Razzie” är en filmgala som sänds några dagar innan Oscarsgalan där de tar upp de sämsta filmerna under det gångna året.
  • Originalslutet byttes då testpubliken tyckte det var lite för mycket förutsägbart.
  • Lindsay Lohan tog strippkurser inför sin roll till denna filmen.
  • Detta är tredje filmen där hon har två roller i samma film. De tidigare filmerna är “Parentrap” (1998) och “Freaky Friday”

 

Crabman från “My Name Is Earl” är med och spelar en protesexpert.

Den här filmen räknas enligt många som en av de sämsta filmerna i historien och det var nog därför jag valde att se den.

Denna filmen är väldigt annorlunda.. Och tyvärr inte på det bra sättet. Slutet var ganska förutsägbart men inte så jättemycket.

Att den är den sämsta filmen kan jag inte hålla med om.. Jag har sett många filmer och en hel del dåliga och på den listan toppar fortfarande “Titanic”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar