tisdag 8 mars 2011

Film : One Dark Night (1983)

MV5BMTI4MDk4NDgyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjk0MzU1MQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_En mystisk man vid namn Karl dör efter att han kommit på ett sätt att få kraft efter döden. På natten då han blev begraven så ska Julie tillsammans med två andra tjejer spendera natten där han ligger för att komma in på skolklubben. Kryptan blir ett ställe med skräck när Karl kommer tillbaka till livet med makt över de andra liken. De levande döda börjar jaga de tre instängda tjejerna. Kommer det att överleva natten i kryptan?

Onödig Fakta:

  • Meg Tilly gillade inte kryptan.
  • Adam West var inte första valet som karaktären Allan. Men när Castingdirektören berättade för Tom McLoughing att ingen kommer anställa West för att han var så känd för sin roll som Batman så tyckte han synd om honom och lät han vara med.
  • Filmen fick från början namnet “Rest In Peace”
  • Studion där de spelade in låg på ett dåligt kvarter i Los Angeles. En gång efter en lång natt av filmande så kom det tillbaka till uppskärda bildäck.
  • Blev nominerad till Den bästa skräckfilmen 1983 av Academy of Science Fiction

 

En film där Adam West spelar något annat än Batman är man tvungen att se. För West är den bästa Batman enligt mig.

Den här filmen var inte så bra. Den börjar lite småseg sen blir den helt ok framtill när Karl kommer ut och där är blixtrar i hans ögon.

Filmens slut var riktigt dåligt.

Filmen rekommenderas inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar