måndag 28 mars 2011

Show: The Roast of… (2001)

Jag har valt att se 3 Roasts idag…  Historik om roast hittar du här

 

Comedy Central presents The Roast Of Hugh Hefner (2001)

Denna roast är ifrån 2001 och den är inte gjord av Comedy Central som började med egna 2003. Innan 2003 så har egentligen det inte varit så många intressanta då de mest har haft personer som inte är så världskända idag.

Jag valde att börja med Hugh Hefner som alla måste känna till.

Roastare i denna showen är bland annat Jimmy Kimel, Rob Schneider, Cedric the Entertainer, Sara Silverman, Ice-T, Drew Carey Show, Artie Lang och Gilbert Godfried.

 

Denna show är ifrån “The N.Y Friars Club”.  Alla Roasterna är inte roliga men där är en hel som är det. Jag gillar mer de nyare roasterna.

Denna show är bara i 42 minuter så den är rätt mycket klippt och det känns lite som de klippt bort det värsta och roligaste. Eftersom den här är censuerad så hade väl de skämten bara låtit “Beep”.

Det mindre roliga med den här är att Hef inte ger tillbaka.  Annars är detta en helt ok show fast hade varit bättre om man fått se den oklippt och den varit ocensuerad.

---

The N.Y Friars Club Presents the Roast of Drew Carey (1998)

Onödig Fakta:

  • Detta är den första Roasten som visades på tv. Det finns äldre fast de kom ut på VHS och DVD och senare sändes på Comedy Central

Även denna är en Roast av den äldre sorten. De var inte så roligare för och här är de flesta roastarna okända. Jeffrey Ross är väl den enda som fortfarande håller på resten är inte med längre. Kan bero på att de inte är så roliga.

Jeffrey Ross är den bästa roastern i denna show så den börjar bra då han börjar. Sen går det neråt.. långt neråt.

---

Comedy Central Presents the Roast of Donald Trump (2011)

 

Detta är årets Roast och den grillade är miljonären Donald Trump.

Här har vi roliga komiker och kändisar som Seth “Family Guy” MacFarlane, Snoop Dog, Larry King, Jeffrey Ross och några till.

Den sändes den 15 Mars 2011.

“The Situation” som blev känd för sin roll i Jersey Shores var riktigt dålig på att roasta att han blev utbuad.

Detta är en helt ok roast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar